Tuesday, December 1, 2009

Ayam Bakar Lada Hitam Bermayonis

Resipi utk ayam bakar lada hitam bermayonis ni aku amik dr cni... Thanx pd owner blog. Even aku buat x nmpk sdp mcm org lain buat, tp kira da ok la utk 1 try. N aku pny ayam xde part2 hitam yg de berkarbon tu sbb aku da buang sume kulit ayam tu... Kata nk sehat kn... :) Bwh ni aku ltk gbr ayam bakar lada hitam tu...





6 comments:

Ida chubby said...

salam kenal...kita pon join 99htn..berat kita lebih kurang samalah ngan awak hehehe...

nampak cedaplah ayam ni...nnt leh la try jugak :)

Mia-Ina said...

elly.bakar guna oven ke microwave tue?huhu...akak ni x tau sgt msk cam2...tunjuk ajar sikit...slalu bkr kat atas dapur je

~ELLY~ said...

kak mia : elly gne oven jek kak...sbnr nye lau ikut kan, lg best lau bakar guna arang tu.tp tyme tu elly mls...akak try la buat...

~ELLY~ said...

kak ida : salam knl jgk...elly x join 99htn tu.elly wat sndiri jek.dpt motivasi dr blogger2 yg join 99htn tu la.t akk leh la kongsi apa yg akk mkn tyme diet nih.sbb elly da xtau nk mkn apa da.

try la wat kak...sedap gak la... :)

Selly Buke said...

mak ai.. besh nya ayam bakar nu... nak jugak... nyam2...tapi tak leh makan lagik! tgh detox.. next week la balun! hehe

~ELLY~ said...

kak selly : hehehe...elly pon try jek resipi org.tgk cm best.elly buat la. :D