Tuesday, January 13, 2009

Orang Yang Mencintai Kamu

  1. Org yg mencintai kamu x pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yg dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya

  2. walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa @ kekasih,dia x peduli . Baginya yg penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya.

  3. Org yg mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati dan matanya kamu selalu yg tercantik walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah bertambah.

  4. Org yg mencintai kamu selalu ingin tahu ttg apa saja yg kamu lalui sepanjang hari ini, dia ingin tahu kegiatan kamu.

  5. Org yg mencintai kamu akan mengirimkan SMS seperti â¿¿selamat pagiâ¿, â¿¿selamat hari mingguâ¿,â¿selamat tidurâ¿, â¿¿take careâ¿, dan lain-lainlagi. Walaupun kamu tidak membalas SMS-nya, kerana dgn kiriman SMS itu lah dia menyatakan cintanya, menyatakan dalam cara yg berbeda, bukan â¿¿aku cinta padamuâ¿. Tapi berselindung ayat selain kata cinta itu.

  6. Jika kamu menyambut hari tahun dan kamu tidak mengundangnya ke majlis yg kamu adakan, setidak-tidaknya dia akan menelefon utk mengucapakan selamat @ mengirim SMS.

  7. Org yg mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yg dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yg kamu sendiri sudah melupakannya,kerana saat itu ialah sesuatu yg berharga utknya. Dan saat itu, matanya pasti berkaca. Kerana saat bersamamu itu tidak bisa berulag selalu.

  8. Org yg mencintai kamu selalu mengingati setiap kata-kata yg kamu ucapkan, bahkan mungkin kata-kata yg kamu sendiri lupa pernah mengungkapkannya. Karana dia menyematkan kata-kata mu di hatinya, berapa banyak kata-kata penuh harapan yg kau tuturkan padanya, dan akhirnya kau musnahkan? Pasti kau lupa, tetapi bukan org yg mencintai kamu.

  9. Org yg mencintai kamu akan belajar menggemari lagu-lagu kegemaran kamu bahkan mungkin meminjam Cd milik kamu, kerana dia ingin tahu apa kegemaran kamu â¿¿ kesukaan kamu kesukaannya juga, walaupun sukar meminati kesukaan kamu, tapi akhirnya dia berjaya.

  10. Kalau kali terakhir kalian bertemu kamu mungkin sedang selesema, @ batuk-batuk, dia akan sentiasa mengirim SMS @ menelefon utk bertanya keadaan kamu kerana dia bimbangkan ttg kamu,peduli ttg kamu.

No comments: